Overslaan naar inhoud
Nederlands - België
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen ?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, volgt u deze stappen om het opnieuw in te stellen:

1. Ga naar de inlogpagina.
  2. Naast het veld voor het invoeren van het wachtwoord vindt u een link met de titel "Wachtwoord vergeten". Klik erop om het herstelproces te starten.
  3. U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u wordt gevraagd het e-mailadres in te voeren dat aan uw account is gekoppeld. Zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invoert dat aan uw account is gekoppeld.
  4. Een herstelmail wordt verzonden naar uw geregistreerde e-mailadres. Controleer uw inbox, inclusief de map met ongewenste e-mails, voor het geval de herstelmail daar terechtkomt.
  5. In de herstelmail vindt u een link die u naar een pagina leidt waar u uw wachtwoord kunt resetten. Klik op deze link.
  6. Kies op de resetpagina een nieuw, veilig wachtwoord. Zorg ervoor dat het uniek is, moeilijk te raden, en speciale tekens bevat.
  7. Nadat uw wachtwoord is gereset, gaat u terug naar de hoofd inlogpagina en logt u in met uw nieuwe inloggegevens.