• Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Wat moet ik doen als ik het verkeerde artikel heb besteld na ontvangst van het packet ?

Als u het verkeerde artikel hebt besteld, log dan in op uw account en ga naar het tabblad "Bestelgeschiedenis en details" op uw dashboard. Selecteer de betreffende bestelling door op "details" te klikken. Kies vervolgens de producten die u wilt retourneren en geef de reden van retour op in het daarvoor bestemde veld. Klik op "verzenden" zodat onze klantenservice uw verzoek binnen 48 uur kan verwerken.