• Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Wat zijn onze betaalmethoden ?

Wij bieden verschillende betaalopties aan om flexibiliteit en gemak te bieden aan onze klanten. Momenteel omvatten onze betaalmethoden:

1. Creditcards: We accepteren betalingen via creditcard, wat een snelle en veilige methode biedt. De belangrijkste kaarten zoals Visa, MasterCard en American Express worden geaccepteerd.
  2. Debetkaarten: Debetkaarten gekoppeld aan de bovengenoemde internationale netwerken worden ook geaccepteerd.
  3. PayPal: Als u liever PayPal gebruikt om te betalen, selecteert u eenvoudig deze optie bij het afrekenen. U wordt doorverwezen naar de beveiligde interface van PayPal, waar u kunt inloggen op uw PayPal-account.
  4. Alma: Met Alma kunt u uw bestelling betalen via een onmiddellijke of uitgestelde betaling, evenals de mogelijkheid om de betaling in meerdere termijnen te splitsen, in 2 of 3 keer.

Celini zorgt ervoor dat uw gegevens volledig veilig worden verzonden dankzij de HTTPS-technologie in combinatie met Secure Socket Layers (SSL).

Het HTTPS-protocol garandeert de vertrouwelijkheid en integriteit van de uitgewisselde informatie, terwijl SSL een geavanceerd beveiligingssysteem is voor internet, ontworpen om uw gevoelige gegevens te beschermen.

Om de veiligheid van uw bestelproces te waarborgen, worden al uw gegevens, inclusief uw naam, adres en bank- of creditcardgegevens, versleuteld verzonden via een beveiligde server. Op deze manier zijn uw bank- en persoonlijke gegevens volledig beschermd.

U kunt eenvoudig de beveiliging van de website herkennen aan het hangslotpictogram dat in de adresbalk van uw browser verschijnt, wat aangeeft dat de verbinding beveiligd is via HTTPS.