• Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens van mijn account wijzigen ?

Als u uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen, volgt u deze instructies om uw informatie bij te werken:

1. Log in op uw account op onze website met uw inloggegevens. Als u uw wachtwoord bent vergeten, volg dan de stappen die worden vermeld in de FAQ over wachtwoordherstel.
  2. Nadat u bent ingelogd, klikt u op de sectie "Mijn Account". Deze sectie bevindt zich in de rechterbovenhoek van de website.
  3. Selecteer in het menu "Informatie", waar u uw persoonlijke gegevens kunt wijzigen.
  4. Nadat u de nodige wijzigingen hebt aangebracht, zorg ervoor dat u op de knop "Opslaan" klikt om uw nieuwe gegevens op te slaan.