Overslaan naar inhoud
Nederlands - België
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Hoe plaatst u een bestelling op onze website ?

Om een bestelling te plaatsen op onze website, volgt u zorgvuldig deze stappen:

1. Voeg alle producten die u wilt kopen toe aan uw winkelwagen door op onze site te navigeren en op de knop "Toevoegen aan winkelwagen" onder elk product te klikken.
  2. Zodra u klaar bent met winkelen, klikt u op het winkelwagenpictogram rechtsboven op de pagina om naar uw winkelwagen te gaan.
  3. Als u al een account heeft, log dan in. Zo niet, dan kunt u in enkele eenvoudige stappen een nieuw account
  4. Controleer de inhoud van uw winkelwagen om er zeker van te zijn dat alle artikelen en hoeveelheden correct zijn. U kunt ook de hoeveelheden wijzigen of artikelen verwijderen indien nodig.
  5. Nadat u de inhoud van uw winkelwagen hebt bevestigd, wordt u doorverwezen naar de stap waarin u uw verzendinformatie invoert voordat u doorgaat met het kiezen van een vervoerder.
  6. Kies de vervoerder en leveringsmethode die het beste bij u past uit de beschikbare opties.
  7. Kies de betaalmethode die u verkiest uit de beschikbare opties.
  8. Nadat u uw betaal- en leveringsmethode hebt gekozen, volgt u de instructies om uw bestelling af te ronden en te betalen.
  9. Zodra uw bestelling met succes is geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail met de details van uw bestelling. U kunt de status van uw bestelling ook volgen door in te loggen op uw account.